lunes, 20 de mayo de 2013

Ens posem les botes: WOK!!!

Hola rossinyols!!!
Doncs això ja s'acaba...aquesta setmana és la festa final del rossinyol, i no ens agrada gens la idea....Però per acomiadar el projecte com cal la Sonia i jo ens vam prometre que la nostra última sortida seria al Wok, ja que a totes dues ens encanta!!! I així ho vam fer...Què bé ens ho vam passar!!! Vam parlar i riure molt, les dues notem que ja podem parlar de qualsevol tema, aquest any quedant ha donat per molt!!! I, és clar, vam menjar MOLT MOLT MOLT. No se'ns pot deixar soles a un buffet...jajaja Vam acabar ben tipes, però com bé vam dir, un dia és un dia, i ens ho ben mereixiem!!!!
Quan vam sortir del wok vam anar a caminar una mica per baixar el dinar, i vam decidir comprar-nos dos braçalets molt macos que vam veure, tots dos iguals, per tenir un record igual totes dues, i que cada cop que ens la posem pensem en totes les coses que hem passat juntes! :)
I bé...aquest divendres és la festa final...és molt probable que jo no pugui anar a tota la festa sencera, però us haig de dir que la Sonia no es quedarà pas sola, tindrà una sorpresa ben maca, i ja hem decidit que després de la festa anirem a fer un bon berenar a la millor pastisseria de Lloret, per acomiadar-nos com cal! Ja us explicaré com ens va!


No hay comentarios:

Publicar un comentario