lunes, 15 de abril de 2013

I per fi, anem a Barcelona!!!

Hola rossinyols!
Doncs per fi, aquest cap de setmana hem pogut fer la sortida tan esperada: hem anat juntes a Barcelona a passar el dia!!! Teniem ben clar que hi havia un lloc que no visitavem desde que erem ben petites, i al que voliem anar si o si, el Parc Güell! Per tant, aquesta era visita obligatoria, i va ser la primera que vam fer.
Vam sortir ben d'hora de Lloret per poder aprofitar bé el dia. Després d'una mica d'embolic per agafar el metro i saber on haviem de parar, vam posar romb al Parc Güell, la nostra primera parada. Vam haver de caminar bastant, però va valer la pena! Feia un dia preciós, i és un lloc tan maco...ens hi vam estar una bona estona i vam fer moltes fotos!!!
Al cap d'una estona vam començar a tenir gana, i vam començar a anar cap a Plaça Catalunya, on vam anar a dinar. Vam anar al Pans and Company, on vam menjar uns entrepans boníssims!!
I un cop ben dinades, vam començar el passeig per la rambla. Ens agradava tot el que veiem a les paradetes: braçalets, collarets, les flors, els animals...Fins i tot vam entrar a la casa del llibre, ja que a totes dues ens agrada molt llegir, i la Sonia ho va disfrutar molt mirant tots els llibres que li agradaria llegir. 
Un cop acabada la rambla vam decidir parar una estona a passar la tarda al port, on degut al sol que feia s'hi estava genial!! Allà vam aprofitar per parlar de moltes coses, com el futur, i tots els llocs on ens agradaria viatjar i conèixer..tenim molts plans de futur!! :)
Parlant parlant se'ns va fer tard, i ja vam haver de començar a tornar cap al tren per tornar a casa. Totes dues ens vam cansar molt, de tant caminar, visitar..però la veritat va valer la pena, va ser un molt molt bon dia!!
I bé, això és tot per ara. Ens veiem la setmana que ve per explicar com ha anat la quedada conjunta de tots els Rossinyols!! I aqui us deixo unes quantes fotos que ens vam fer a Barcelona!
Fins aviat!!
 






No hay comentarios:

Publicar un comentario