jueves, 28 de marzo de 2013

Girona ens enamora!

Hola!!
Després d'aquests dies sense explicar res aquí tornem a ser, per continuar explicant les aventures del rossinyol!
Tot i que no he escrit al blog, amb la Sonia ens hem continuat veient i fent diferents activitats pel poble i  per fora d'ell. 
Una sortida que vam fer i ens va agradar molt i que crec que val la pena explicar, va ser una visita per Girona. Ja que jo hi visc, vam triar els racons més macos per passar-hi el dia. El meu company de pis va decidir acompanyar-nos, i tot i que la Sonia al principi es va mostrar una mica tímida, de seguida va agafar confiança.
El primer lloc on vam anar va ser sense cap dubte el barri vell. Vam passejar pel riu, on hi havia un petit mercat hippie on ens vam aturar una esto

na, i que ens va agradar molt a totes dues. Vam trobar també una paradeta on venien antics llibres i pel·lícules. Tot plegat ens va agradar molt!!
Després vam decidir caminar una mica cap a la muralla, des d'on es veia gran part de Girona, i amb el bon dia que feia, tot es veia molt més maco.
Després de la caminada que haviem fet, vam decidir anar al parc del Migdia, per aprofitar el bon dia i descansar una mica a la gespa, on vam veure com els anecs jugaven al llac tan maco. De camí al parc vam passejar per alguns carrers del centre de Girona.
Ja se' ns va fer tard, pel que vam tornar cap a Lloret.
I això és tot per ara! Ara, tenim pensada una sortida per aquest cap de setmana que us explicarem amb mooltes ganes! Esperem que ens faci bon dia!!
Fins aviat!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario